Vrij werk Portfolio

Naast mijn UX- en Gamedesign werkzaamheden vind ik het heerlijk om mij te verliezen in het creëren van digitale 3D-kunst in Blender en Photoshop. Ik maak graag Cyberpunk mega cities. Van die futuristische steden met donkere natte straten waar neonborden een hoofdrol spelen. Om die steden te leren maken, volg ik veel tutorials en probeer ik mee te doen aan online challenges.

Concept art

Eigen ontwerp – Sketchy City scape -Geïnspireerd door Ivan Laliashvili – Blender 3D

Momenteel bezig met meer Concept art, ik plak het erbij zodra het af is! Beloofd!

UX Jolt logo

Eigen ontwerp – Blender 3D

Animatie oefening

Eigen ontwerp – Blender 3D – (nog niet helemaal tevreden met de structuur van de koffie…)

Donut animatie (uiteraard… )

De wereldberoemde “Blender Donut”. Mijn resultaat na het doen van de megagrote donut tutorial van Blender Guru.

Lighting Challenge

De uitdaging was om sfeer in bestaande assets en modellen aan te brengen met licht en camerawerk.

voor
na
voor
na
voor
na